W dniu 10-11.11 sklep nieczynny. Zamówienia złożone w tych dniach będę realizowane od 12.11.2025.

Sferyfikacja i żelowanie

W tej kategorii zebraliśmy propozycje dedykowane dla cukierników profesjonalistów oraz miłośników wypieków i deserów, którzy chcą wprowadzić do swojej praktyki coś nowego. Louis Francois sferyfikacja i żelowanie – to sposób na uzyskanie niesamowicie interesujących efektów i podniesienie jakości własnoręcznie przygotowanych produktów na wyższy poziom.

Sferyfikacja i żelowanie

Aktywne filtry

Natur agrum 200g - błonnik...

90,41 zł
To błonnik zagęszczający i emulgujący pozyskiwany z włókien cytrusowych. Dzięki wyjątkowej zdolności zatrzymywania płynów i neutralnemu smakowi...

NaturAlg, sproszkowane algi...

113,40 zł
Ten środek żelujący jest wytwarzany z proszku z alg morskich gracilaria. To innowacyjne włókno z alg morskich ma neutralny smak i umożliwia...

Natur Agrum- Błonnik...

135,61 zł
To błonnik zagęszczający i emulgujący pozyskiwany z włókien cytrusowych. Dzięki wyjątkowej zdolności zatrzymywania płynów i neutralnemu smakowi...

Natur lin- Błonnik z...

238,93 zł
Ten środek zagęszczający i stabilizujący jest wytwarzany z włókna roślinnego z siemienia lnianego. Może zastąpić gumy (np. ksantan). Dzięki silnym...

Żelatyna Fast N°27 500g PCB

174,35 zł
Ten środek żelujący to instantyzowana, w 100% wołowa żelatyna, którą dodaje się bezpośrednio do potrawy, bez podgrzewania ani wstępnego...

Gellan E418 200g PCB

303,50 zł
Ten środek żelujący jest wytwarzany z czystej gumy gellan. Jest to gorący środek żelujący, stosowany specjalnie do produkcji bardzo twardych żeli,...