EDELWEISS biała 36% Icam 4kg ICAM
387,45 zł
96,86 zł Za kilogram
Brutto
Dostawa w ciągu 1-3 dni
Czekolada biała w pastylkach.
Opakowanie: 4kg
Biała czekolada najwyższej jakości: intensywny aromat kremowego mleka i wanilii, jasny kolor kości słoniowej, doskonała płynność.
Zastosowanie masła kakaowego własnej produkcji – najwyższej jakości – nadaje wszystkim czekoladom Icam czysty profil aromatyczny,
w recepturze białej czekolady wzmacnia i wydobywa intensywny zapach mleka i wanilii. Wszechstronna czekolada pod względem smaku
i wydajności technicznej, jest idealna do wszystkich zastosowań.
Specyfikacja:
- cukier max 36%
- masło kakaowe 30%
- tłuszcz max 36%
- mleko w proszku 25%
- płynność 3/5
Zastosowanie:
W czekoladzie
Stanowi bazę do nadzień do czekoladek. Doskonała do formowania pralinek, pustych kształtów, czekoladowych przedmiotów i pisanek.
Zawiera również bardzo dobrze rozpuszczalne w tłuszczach środki barwiące.
W cieście
Znakomita w przygotowaniu lukru i tworzeniu kremów, musów, nadaje się jako baza czekoladowa do wszelkich przetworów cukierniczych.
W robieniu lodów
Doskonała do kremowych lodów z białej czekolady, łączone również ze smakami karmelu, zabaglione, migdałów i pestek sosny.
Nadaje się do dekoracji i małych muszli pojemników na lody (kubki, rożki, koszyczki itp.).