Albumina / Białko Gallia

Albumina / sproszkowane białko jajka Gallia 1kg

400,36 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-3 dni

Opakowanie: 1kg

Białko jajka w proszku

Ilość
W magazynie

Odwodnione białko jaja w proszku można dodawać do świeżych lub mrożonych białek jaj w ilości od 2 do 5% ilości białek jaj. 
Odwodnione białko Gallia zapobiegnie w ten sposób ziarnistości białek jaj, zapewniając zawsze idealną konsystencję.
Egg White Powder jest zatem idealny do ubijania jajek, bezy, a nawet nugatu.

Mając silne właściwości pienienia podczas ubijania, odwodnione białko jaja 1 kg należy przed użyciem nawodnić.
W tym celu musisz przestrzegać określonej dawki podczas nawadniania białek jaj Gallia:

150 g/l wody do musów i bez
160 g/l wody do wyrobów cukierniczych
75 g/l wody do zwilżania makaroników i piekarników migdałowych

Produkt +:

Doskonałe trzymanie
Zapobiega ziarnistości białek


Opakowanie: Pudełko 1kg

Składniki: pasteryzowane suszone białko jaja kurzego, stabilizator: guma ksantanowa (E415), substancja wypełniająca:
cytrynian trietylu (E1505)

Przechowywanie: w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Zalecane dawkowanie: 2 do 5% w stosunku do ilości białek jaj
Koagulująca i pieniąca siła wiązania
Marka: Louis Francois

 

Galia
4 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: